Somonlu ve Havyarlı Kanepe Nasıl Yapılır?

Somonlu ve Havyarlı Kanepe Nasıl Yapılır?

Sofralarınıza lezzet katmak için harika bir tercih olan Somonlu ve Havyarlı Kanepe tarifi, özel davetlerinize veya özel günlerinize özel bir dokunuş sunuyor. Bu hafif ve şık atıştırmalık, yumuşak krem peynirin ve taze dereotunun muhteşem uyumuyla zenginleşirken, somon füme ve siyah havyarın eşsiz lezzetleriyle tamamlanıyor.

Hem göz alıcı hem de damakları şenlendiren bu tarif, kolay hazırlanışıyla da dikkat çekiyor. İşte, özel anlarınıza özel bir lezzet dokunuşu sunacak Somonlu ve Havyarlı Kanepe tarifinin detayları!

Somonlu ve Havyarlı Kanepe Malzemeleri

  • 4 adet yumurta
  • 50 g somon füme
  • 50 g siyah havyar
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 2 yemek kaşığı Yörsan krem peynir
  • 2 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 10 dilim kanepe ekmeği veya kıtır tuzlu bisküvi

Somonlu ve Havyarlı Kanepe Tarifi

  1. Yumurtaları beş dakika kadar haşlayın. Bu süre zarfında, krem peyniri ve bir kaşık kıyılmış dereotunu karıştırın.
  2. Dilim ekmeklerin bir kısmına hazırladığınız dereotlu krem peyniri, bir kısmına da mayonezi sürün.
  3. Haşlanan yumurtaları soyup halka halka veya dilim dilim doğrayın.
  4. Ekmeklerin üzerine birer parça yumurta yerleştirin.
  5. Yumurtaların üzerine bir parça somon füme veya bir çay kaşığı siyah havyar ekleyin.
  6. Son olarak, üzerlerine kıyılmış dereotu serperek servis edin.

Bu enfes Somonlu ve Havyarlı Kanepe tarifi, misafirlerinizi etkilemek ve özel anlarınıza lezzet katmak için mükemmel bir seçenektir.

Afiyet olsun. 🙂